NR-300

A Sam4s legújabb modelljét, az NR-300 Online new pénztárgépet érdemes választania, ha nagy tudású és felhasználóbarát pénztárgépet keres, mivel…

STÍLUSOS

Minden kereskedő számára fontos, hogy üzlete jó benyomást keltsen. Az elegáns, letisztult formavi- lágú, és a legkisebb alapterületű eladóhelyeken is jól használható NR-300 segíteni fogja ebben.

MEGKÖNNYÍTI A KEZELÉSÉT

Az NR-300 kezelése rendkívül rövid idő alatt el- sajátítható. Ha mégis bizonytalan egy funkció használatában, a készülékkel bármikor kinyomtathatja kézikönyvünk megfelelő fejezetét, amely világosan elmagyarázza a teendőket.

JÓL OLVASHATÓ, LAGÚNA-KÉK KIJElZŐKKEl VAN FElSZERELVE

A Sam4s modellje sok régebbi pénztárgéppel szemben képes a magyar ABC összes betűjének a megjelenítésére. Élénk színű kijelzőire értékesítés közben az eladók munkáját segítő üzeneteket ír ki, amikor pedig éppen nem használja a készüléket, reklámszövegeket is futtathat rajtuk.

GYORSAN AD BLOKKOKAT

Az NR-300 egy nagy sebességű hőnyomtatóval készíti a nyugtákat, melyben a papír egyetlen mozdulattal cserélhető; csak bele kell tennie az új tekercset és már folytathatja is a munkát.

ERGONOMIKUS KEZELŐFELÜLETTEL RENDELKEZIK

A legújabb Sam4s pénztárgép billentyűzetkiosztása logikusan felépített és átlátható. A készülék „kristálygombjai” nem csak divatosak, tartósak is; az áttetsző műanyag tömbökbe épített feliratok sohasem kopnak le.

VONAlKÓDOLVASÓVAl, POS TERMINÁLLAL ÉS SZÁMÍTÓGÉPPEL IS ÖSSZEKÖTHETŐ

A készülékhez szkenner csatlakoztatásával vonalkódok alapján – akár bankkártya olvasóval is – értékesítheti termékeit, a forgalmi adatait pedig könnyedén elmentheti a pénztárgépről a számítógépére. Az NR-300 ráadásul szinte bármilyen kasszafiók irányítására alkalmas.

NR-300 Online NEW műszaki jellemzői

Kijelző:

2 x 16 karakteres, a magyar ABC betűinek a kezelésére képes vevőoldali és kezelői kijelzők

Billentyűzet:

33 db strapabíró beépített nyomógomb

Nyomtató:

Közvetlen hőnyomtatás, 57,5 mm x max. 50 mm Ø tekercs, egyszerű papírcsere

Csatlakoztatási lehetőségek:

Vonalkódolvasó, bankkártya terminál, számítógép (onine módban), USB az AEE adat- mentéshez

Gyűjtők, árucikkek, eladók:

1157 árucikk, 8 gyűjtő, 5 külön azonosítható eladó

Méretek:

szélesség: 260 mm, mélység: 210 mm, magasság: 86 mm, súly: 1,50 kg